Sekilas Info
  • Nadasumbang.Com saat ini sedang dalam perbaikan demi meningkatkan pelayanan dan kenyamanan anda. Terima kasih.
19:34

About the author

Kang Nadoel

Saya adalah pendiri sekaligus pengelola nadasumbang.com yang fokus membahas seputar jaringan dan mikrotik. Sehari-hari saya bekerja sebagai "buruh jaringan" di salah satu ISP di Jakarta. Selain itu saya juga tertarik terhadap design grafis dan webdesign. Saat ini saya mengelola 10 website yang di hosting pada satu VPS digitalocean.

Related Articles

9 Comments

  1. 1

    Gugun

    wiih asiik ketemu urang subang lagi, keren euy websitena

  2. 2

    Kang Nadoel

    @gugun
    mantabs euy urang subang loba nu canggih ayeuna mah, ke ku sayah di pasang link idebagusku.com di nadasumbang.com. nuhun atas link na

  3. 3

    gunawan

    kang,gaduh teu dongeng mang jaya dina format mp3?abdi peryogi pisan.

  4. 4

    Kang Nadoel

    @Gunawan
    Aduh teu gaduh euy..punten pisan

    thx

  5. 5

    Nita

    abdi ge urang subang asli kang. hehehe.. punten ah ngiring ngalangkung… :D

  6. 6

    Kang Nadoel

    @Nita
    Salam kenal wae atuh nya, nuhun tos kersa ngalangkung ka dieu.

    mangga,

  7. 7

    HERI

    kang nada salam wanoh ti pribados, anu sami sami urang subang. abi asli ti karangcegak-subang anu nuju ngalalana di bandung ( 8taun ) milarian sasier sabenyeren beas. asa reueus gaduh wargi anu tiasa janten tuturkeunen, seer elmuna. abi ngiring bingah ( subang anu urang, subang anu panyaang ) kalayan abi nyuhun bantosanna kangge sharing hotspotna.

  8. 8

    ihsan

    Salam ka urang Subang sadayana..
    salam ka radio suveri(pelangi) sareng radio Benpas
    salam ka sadayana orang gang huni..
    rek ngumbara kamana wae,rek usaha dimana wae tapi tetep kedah emut ka Subang
    Hidup Persikas Subang

    nuhun :ihsan di lampung

  9. 9

    Kang Iman

    Aduh geuning akang nada teh urang subang….

    salam kenal kang di abdi. abdi ge urang subang kang tapi di pasisian daerah tonggoh :). manteb kang blogna sareng ngahaturkeun nuhun kangge tutorialna ngabantos pisan abdi….
    salam sukses lah kang

    da orang subangmah kudu sagalabisa
    sabisa” kudu bisa maenya teu bisa
    Rakyat Subang Gotong Royong
    Subang Maju..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current [email protected] *

2008 - 2015 Powered By Wordpress, Design By Nada Sumbang - Legeg Sunda gaya Menak